Hit enter after type your search item
xNews.nl

Nieuwsgroepen en meer

Caiway brengt usenet-dienst onder bij News-Service.com

/
/
/
1288 Views

Internetprovider Caiway gaat zijn usenet-dienst onderbrengen bij News-Service.com. De overgang naar de aanbieder van nieuwsgroepen gaat circa drie maanden duren. Gebruikers zouden profiteren van een langere retentieperiode.

Caiway logoCaiway biedt zijn abonnees, die vijf euro per maand betalen om toegang te krijgen tot de usenet-server van de provider, tot nu toe een retentie van tweehonderd dagen. De isp heeft daarvoor een eigen serverpark ingericht. De kabelaanbieder heeft echter aangekondigd dat het zijn usenet-dienstverlening gaat uitbesteden aan News-Service.com, een usenetprovider die alleen aan providers en resellers levert.

Met de overgang naar News-Service.com, dat gevestigd is in Amsterdam, zouden Caiway-abonnees een retentietijd van momenteel 377 dagen voor binaries krijgen, terwijl de retentieperiode voor tekstpostings 1681 dagen bedraagt. De aanbieder biedt ook ssl-verbindingen aan. Aan het maandelijkse tarief van vijf euro verandert niets, zo laat Caiway aan Tweakers.net weten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar