Hit enter after type your search item
xNews.nl

Nieuwsgroepen en meer

Provider Freedom Internet maakt diensten beschikbaar voor heel Nederland

/
/
/
1336 Views

Provider Freedom Internet maakt zijn diensten beschikbaar voor heel Nederland. Voorheen konden alleen ‘founding members’ een abonnement bij de provider afsluiten. Per 1 oktober gaat Freedom ook zakelijke diensten aanbieden.

Freedom Internet meldt in een persbericht dat de wijziging op woensdag 30 september is ingegaan. De provider geeft daarbij aan vanaf 1 oktober ook zakelijke diensten te gaan aanbieden. Freedom noemt daarbij managed hosting en colocation. Founding members die nog geen internetverbinding bij Freedom hebben afgesloten, kunnen dat volgens de provider ook via de site doen met behoud van hun status als vroeg lid.

Freedom Internet ging op 11 november vorig jaar van start na een crowdfundingsactie. Sindsdien konden backers van de crowdfundingsactie en zogeheten founding members met voorrang een abonnement bij de provider afsluiten. Freedom Internet maakt onder andere gebruik van de netwerken van KPN en E-Fiber. Eerder dit jaar maakte Freedom al bekend dat het ook gebruik gaat maken van het glasvezelnetwerk van T-Mobile. De provider verwacht dat vanaf januari 2021 te doen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar